Син володимирчанина буде працювати в Уряді України

07 Вересня 2019, 15:07
Тарас Качка 3489
Тарас Качка

Тараса Качку призначено заступником міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства – торговим представником.

Про це він сам повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Тепер це офіційно – мене призначили Заступником міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства – Торговим представником. Даруйте за довгу назву посади.

Я постійно наголошую, що Україна справжня торгова нація, яка виробляє і експортує всю номенклатуру товарів в усі куточки світу.

Моя місія – покращити умови доступу української продукції на зовнішні ринки, збільшити експорт товарів з доданою вартістю, інтегрувати українських виробників у глобальні виробничі ланцюги...» – йдеться у дописі.

Зазначимо, ще раніше Тарас Качка був радником міністра закордонних справ України і брав участь у тристоронніх газових переговорах в Брюсселі.

У серпні 2015 року був призначений уповноваженим з питань підприємництва при Державній фіскальній службі України. В його обов’язки входило вироблення механізму розгляду скарг всередині ГФС, а також взаємодія з іншими інститутами, які представляють інтереси бізнесу: офісом бізнес-омбудсмена, Торгово-промисловою палатою України, Європейською бізнес асоціацією, Американською торгівельною палатою, галузевими асоціаціями та іншими інститутами.  

Додамо, що батьки Тараса Андрійовича мешкають на Володимирщині. Батько Тараса, Андрій Качка, свого часу активно займався політичної діяльністю, був членом міського осередку ВО «Батьківщина».

Читайте також: Верховна Рада скасувала депутатську недоторканність

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024