Митрополит Олександр (Драбинко) та єпископ Матфей гостювали у волинських шахтарів

09 Вересня 2019, 16:33
1036

Керуючий Володимир-Волинською єпархією єпископ Матфей разом з митрополитом Переяславсько-Вишневським Олександром (Драбинко) відвідали шахту № 10, що у м. Нововолинську.

Архієреї зустрілись та поспілкувались з колективом шахти, а директор копальні Григорій Бар провів для поважних гостей екскурсію, – інформує Володимир-Волинська єпархія Православної Церкви України.

Митрополит Олександр відмітив нагородженням достойників та завершив молебн за добрий успіх і заступництво шахтарів до святої великомучениці Варвари.

Пізніше на своїй сторінці у Facebook митрополит поділився враженнями від відвідин копальні та розповів, як вперше опустився в шахту.

«Вперше в житті спустився в шахту. 525 метрів під землею! Вражений важким, відповідальним, небезпечним трудом шахтарів! Дякуємо вельмишановному Григорію Ігоровичу Бару - директору єдиної в Україні шахти, що будується, з колективом за змістовну екскурсію та теплий прийом. Боже, збережи усіх шахтарів у здоров’ї і благополуччі, молитвами святої великомучениці Варвари і всіх святих!» – йдеться у дописі.

Фото – з офіційної сторінки Oleksandr Drabinko.

Читайте також: Митрополит Олександр (Драбинко) привітав з Днем народження єпископа Матфея









 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024