Бараки, сміттєзвалище, котельні та спілкування з громадою: володимирські депутати працювали на виїзді

12 Вересня 2019, 12:40
Відвідали депутати і соціальний гуртожиток, що на вулиці Смотрицького 2282
Відвідали депутати і соціальний гуртожиток, що на вулиці Смотрицького

 У Володимирі-Волинському відбувся виїзний День депутата міської ради.

Як повідомили в міськраді, захід проводився з метою вивчення та з’ясування актуальних проблем розвитку міста, ознайомлення з об’єктами, на ремонт та реконструкцію яких виділялися кошти з міського та державного бюджетів.

Отож, 11 вересня депутати ознайомилися із об’єктами соціальної сфери та інфраструктури, зокрема й тими, на які планують виділити кошти під час чергової сесії міської ради. Вони проінспектували ремонт прибудинкових територій на вулицях Соборна та Луцька, провели зустріч із мешканцями, обговоривши питання щодо капремонту спільно з громадою. Відвідали і ЗОШ №5, де цьогоріч проводився масштабний ремонт харчоблоку.

Також з’ясували на якому етапі перебуває реставрація приміщення культурно-мистецького центру на вулиці Князя Василька, 4 у Володимирі-Волинському, що передбачає влаштування вимощення та гідроізоляції стін підвалу, ремонт монолітних залізобетонних прогонів перекриття підвалу, підсилення стін металевими обоймами, заміну покриття перед головним фасадом, ремонт оздоблення фронтону та цоколя, підсилення балки вхідного фронтону, ремонт колон тощо.

Депутати побували на вулиці Князя Романа, де розміщений колектор стічних вод, оглянули підвал в житловому багатоповерховому будинку на вулиці Ковельській, 103, котельні на вулиці Котляревського. Зокрема, у котельні ОРВК існують проблеми з димовою трубою, яка перебуває в аварійному стані.

Обранці громади проінспектували будівництво 3-ої карти міського сміттєзвалища. Зокрема, відбулася зустріч з керівництвом КП «Полігон», підрядником і представниками технагляду. Як повідомили в підрядній організації, об’єкт буде завершено орієнтовно за 2 місяці. Після того, як надійшов другий транш державної субвенції, роботи на полігоні ведуться активно.

Відвідали і соціальний гуртожиток, що на вулиці Смотрицького. Було вирішено, що сім’ї, проживаючі в ньому, із усіма необхідними документами найближчим часом з’являться в міську раду для вирішення проблем, які їх турбують.

Побували обранці й у ЗОШ №2, де планується будівництво нового спортмайданчика. На ці цілі з держбюджету виділено кошти в сумі 250 тисяч гривень. 

Депутати здійснили візит на річку Риловиця, де заплановане проведення комунікацій, освітлення території, облаштування майданчика зі штучним покриттям, встановлення лавочок, озеленення, ремонт підходів на острівок через річку.

Читайте також: Депутат з Володимира потрапив у ДТП на волинській трасі






















 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024