Футболістки володимирського «Ладомиру» – чемпіонки України

14 Вересня 2019, 13:40
ФК «Ладомир» 4198
ФК «Ладомир»

У четвер, 12 вересня, пройшов заключний день змагань у Вищій лізі Чемпіонату України серед дівочих команд до 15 років. Кубок Чемпіонату цьогоріч виборола володимирська команда «Ладомир»

У матчі за головний трофей Чемпіонату України волинянки зійшлися на полі з командою збірної Вінницької області, – інформує Жіночий футбол України.

В результаті збірна Вінницької області програла команді «Ладомир» з рахунком 3:4 (по пенальті).

Перша половина зустрічі пройшла в самовідданій боротьбі за м'яч і територіальну перевагу. На початку другого тайму збірній Вінницької області випала можливість у вигляді штрафного удару, яку команда не упустила. В результаті, гравчиня вінницької команди відкриває рахунок. Однак «Ладомир» швидко зібрався і вже через кілька хвилин точним ударом з- за меж штрафного майданчика порівняв результат. До кінця ігрового часу «Ладомир» мав ще кілька хороших моментів вирішити результат поєдинку на свою користь, проте команда ними не скористалася. Зустріч завершилася нічийним результатом.

Долю головного кубка вирішувала серія пенальті. Практично кожен гравець обох команд випробував свою точність і майстерність голкіпера суперника, однак перевага в цей день була на боці «Ладомира». З рахунком 4:3 команда вирвала перемогу в нелегкому поєдинку і заслужено повезла кубок додому.

Українська асоціація футболу визначила кращих у наступних номінаціях і нагородила їх індивідуальними нагородами:

«Найкращий воротар» - Маріна ДУДНІК (збірна Вінницької області);
«Найкращий захисник» - Валерія ГРЕСО (збірна Одеської області);
«Найкращий півзахисник» - Даяна СЕМКІВ («Ладомир»);
«Найкращий нападник» - Софія КИСЛЯК («Ладомир»);
«Найкращий бомбардир» - Вікторія ЛАВРЕНЮК («Ліцей»).

Бронзові нагороди Чемпіонату України у Вищій лізі здобула команда «Ліцей» з міста Костопіль Рівненської області.

Нагадаємо, цьогоріч навесні у Володимирі-Волинському віншували футбольну команду «Ладомир» - володарів Кубка України з футзалу серед жіночих команд.

До відома: жіночий футбольний клуб «Ладомир» створений на базі жіночої футбольної секції при Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти» .

Нагадаємо, тренер жіночої футбольної команди «Ладомир» - Олег Бортнік. Заверсією Асоціації жіночого футболу України, він потрапив у трійку кращих тренерів України за підсумками минулого 2017 року.

Читайте такожФутболістки володимирського «Ладомиру»вибороли перемогу у Чемпіонаті України

1


1

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024