У Володимирі до нового опалювального сезону готові всі – установи та багатоповерхівки

24 Вересня 2019, 17:25
1711

У Володимирі-Волинському завершують усі приготування до старту нового опалювального сезону.

Відтак перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, керівники відповідних відділів та управлінь міськвиконкому та депутати міської ради днями проінспектували, як готові установи та багатоповерхівки Володимира до зими, – пише БУГ.

Приктично у всіх закладах освіти проведено гідровипробування систем опалення. Такі ж випробування провели і в котельнях міста.

«Якби було потрібно завтра подати тепло, то місто було б готове до цього», – розповів Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови.

За його словами, у Володимирі є близько сотні багатоповерхівок і всі вона наразі проінспектовані. За кошти споживачів послуг у багатоповерхівках почали міняти вікна.

«Розпочато роботи з облашутвання під’їздів з новими металопластиковими вікнами. На даний час роботи проведені на 7 об’єктах і їх будемо продовжувати», – розповів заступник директора комунального підприємства «Управляюча житлова компанія» Павло Коробейніков.

Житловий фонд старий і багато мереж потребують капіталовкладень, розповідає Павло Коробейніков. Тому поточних ремонтів багато.

Сергій Коба, начальник «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» зазначив, що встановлення лічильники обліку газу в багатоповерхівках здійснюється відповідно черги. Цьогоріч, за його словами, вдалося встановити 15 багатоквартирних лічильників.

«Є графік встановлення цих лічильників, який залежить від кількості квартир і мешканців у будинку. На сьогодні поставлено 62% лічильників по всьому місту. Ще два лічильника встановимо до кінця року. Згідно законодавства, до 1серпня 2020 року повинно бути встановлено 100% лічильників», – розповів очільник комунального підприємства.

Сергій Коба зауважив, що мешканці тих будинків, де є лічильники, сплачують за тепло на 10-20% менше від тих, хто платить за квадратний метр.

У цьому році майже 1,3 мільйона гривень виділено з міського бюджету на встановлення лічильників.

Також робоча група оглянула всі котельні міста. Їх є 18 і на кожній проводилися роботи з підготовки до опалювального періоду.

Цьогоріч на 12 котельнях встановили прилади, які дозволяють бачити використання газу в онлайн-режимі.

Читайте також: Пояснили, чому пошкодили асфальтне покриття біля володимирської багатоповерхівки



























 

Коментарі
27 Вересня 2019, 19:05
На Ковельській 140 цього ніхто не робив. Нікого не попереджували за 10 днів. Як таке бути може? Колись заднім числом об'яви писали. Коли відкриті крани маєвського і ніхто нічого не зафіксував? Цікаво.... А Круто дерем гроші. Жеківці інакше не роблять.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024