Мамі Героя-атовця з Володимира відмовилися продавати пільговий квиток

29 Вересня 2019, 10:00
Тамара Упорова 1306
Тамара Упорова

У Луцьку на залізничному вокзалі мамі учасника АТО Тамарі Упоровій відмовили в продажі пільгового квитка.

Про це в Facebook написав волонтер Руслан Теліпський.

«Вона матір полеглого за Україну і за нас з вами Небесного Героя Упорова Ігора Романовича – командира бойової машини – командира відділення 51-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. 28 червня 2014 року брав участь у бою біля села Макарове Станично-Луганського району Луганської області. Під час мінометного обстрілу боєць був поранений осколком у живіт. Помер від втрати крові у вертольоті при транспортуванні до шпиталю», — розповів він.

Від 1 червня для родин учасників АТО передбачена пільга обсягом 50% під час купівлі квитка на залізниці. 

«Працівники каси залізничного вокзалу м. Луцька цей закон проігнорували і відмовили мені у цій пільзі. Продали мені білет за повну вартість», — повідомила жінка.

Тамарі Упоровій довелося 3 дні добиватися справделивості та звернутися за допомогою до Волинської обласної філії Всеукраїнської Громадської Організації «Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

«При втручанні керівника та юристів нашої організації справедливість була встановлена. На скаргу відреагували швидко. Мені повернули різницю вартості квитка. Керівник вокзалу вибачилася за помилку касира і незручності, ще й дали місце у вагоні з резерву (так як попередньо квиток був проданий на місце біля туалету)», — переповіла жінка.

Також вона закликала членів родин атовців об'єднуватися, аби захщати свої права.

Читайте також: Відбудова військового госпіталю в Луцьку: збирають харчі для робітників

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024