У церкві Віри, Надії Любові та матері їх Софії – храмове свято

30 Вересня 2019, 16:54
7179

Парафіяни церкви святих мучениць Віри, Надії Любові та матері їх Софії міста Володимира-Волинського відзначають храмове свято.

30 вересня церкву, де проходила урочиста служба, відвідав перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, – інформує офіційний сайт міста.

Разом з вірянами представник міської влади відвідав святкове богослужіння та подякував усім за єднання не лише у вірі, а й у прагненнях та звершеннях на благо процвітання міста.

Вітаючи настоятеля храму отця Євгена Рябця, перший заступник міського голови відзначив його глибоку віру, працьовитість і жертовність.

«Сьогодні в нас ще один прекрасний день, адже уже 3 роки у Володимирі-Волинському відкритий новий храм, що побудований громадою під мудрим керівництвом отця Євгена. Цей храм став центром віри, надії та любові в нашому місті, духовним його центром, де виховують дітей жити за Словом Божим, а ви стали пастором для багатьох тут присутніх. Тож дозвольте привітати Вас від імені міського голови, виконавчого комітету міської ради, побажати натхнення на ті добрі вчинки, які робите для громади», – зауважив Ярослав Матвійчук.

До його слів приєднався помічник народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч. Завдяки сприянню нардепа на території храму вдалося встановити дитячий майданчик, який був створений за індивідуальним проєктом Тараса Дукельського.

У цей святковий день відбулося освячення майданчика, що буде відкритий для усіх діток з 9.00 до 17.00.

Під час богослужіння священики разом із вірянами піднесли свої молитви до Бога, після чого провели хресну ходу навколо храму.  

Отець Євген привітав усіх із храмовим святом і подякував за плідну співпрацю та небайдужі серця у справі духовного розвитку громади.

Читайте також: У Володимирі встановили новий рекорд України




1


1








 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39