Розпочалась робота над створенням перспективного плану розвитку Нововолинського госпітального округу

03 Жовтня 2019, 10:00
1063

У середу 2 жовтня відбулося засідання госпітальної ради Нововолинського госпітальної округу.

Члени ради, які цього разу зібрались у Нововолинську, сформували робочу групу, якій доручили опрацювати положення про Нововолинський госпітальний округ, – інформує офіційний сайт Володимир-Волинської міської ради.

На зустрічі також розпочали роботу над опрацюванням перспективного плану розвитку, який має бути розрахований на 3 роки.

Рада визначилася, що буде збиратися за потребою, але не рідше одного разу на квартал. Свої засідання, окрім центру округу, вирішили проводити і на базі лікарень другого рівня.

Як відомо, до цього територіального об’єднання лікувальних установ увійшли лікарні міст Нововолинська, Володимира-Волинського, Володимир-Волинського, Локачинського, Іваничівського районів.

Нагадаємо, що головою Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу обрано головного лікаря ЦПМСД Катерину Чубок. Місто Володимир-Волинський у госпітальній раді також представляють перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук, головний лікар Володимир-Волинського ТМО Олександр Клачук, які присутні на засіданні.

Читайте також: Лікарка з Володимирщини - голова Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024