У Володимирі-Волинському вітали освітян

04 Жовтня 2019, 17:50
1266

У культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти.

Педагоги усіх навчальних закладів міста прийшли на урочистості, під час яких кращі із них отримали квіти, нагороди і щиру вдячність за жертовну роботу та результати нелегкої праці, – інформує офіційний сайт міста.

Вже на початку заходу юне покоління змогло достукатись до сердець дорослих, зачитавши дитячі листи з  регіонів України, де триває війна – ці рядки не лишили байдужими нікого, хто перебував у залі. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих українських Героїв.

Після спогадів про події на Сході країни розпочалася офіційна частина. З професійним святом освітян привітали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В'ячеслав Петрук.

«Прийміть щирі вітання від міського голови, депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради. Бажаю вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Сьогодні приємно бачити ті зміни, які відбуваються в освіті – це, насамперед, впровадження Нової української школи. Вперше з часів незалежності фінансування виділяється не лише на матеріально-технічну базу шкіл, а й на закупівлю методичних, дидактичних матеріалів.

Сьогодні і в місті немало коштів вкладають в розвиток матеріально-технічної бази освітніх закладів, але все це, повірте, не матиме значення, якщо не буде хороших, професійних педагогів у школах. Ми бачимо високі результати наших освітян, тож прийміть щиру подяку і поклін за вашу роботу», – наголосив у своєму виступі Ярослав Матвійчук.

В'ячеслав Петрук зичив педагогам, аби їх важка робота шанувалася і гідно винагороджувалася, знання та навики, якими діляться з дітьми, міцно закріплювались, а свій вільний час щоб освітяни проводили  насичено та яскраво, і не лише за перевіркою зошитів та написанням конспектів.

Кращих учителів відзначено подяками, грамотами, а переможців конкурсу «Успішний педагог» –  сертифікатами на отримання грошової винагороди. Подарунком для усіх присутніх став святковий концерт.

Читайте також: Канікули 2019-2020: коли і скільки відпочиватимуть школярі






1






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024