У Володимирі і Зарічанській громаді заасфальтували спільну вулицю

10 Жовтня 2019, 17:22
1443

Завершуються роботи з асфальтування вулиці Федорівської у Володимирі-Волинському.

9 жовтня стан проведення ремонту дороги оглянули перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка, – інформує офіційний сайт міста.

Ремонтні роботи виконуються товариством з обмеженою відповідальністю  «Луцька ДПМК»  на умовах співфінансування з бюджетів міста Володимира-Волинського та Зарічанської об’єднаної територіальної громади.

«Асфальтування на цій вулиці розпочали проводити в минулому році, а в цьому продовжили. Так історично склалося, що частина Федорівської перебуває на балансі міста, інша – на балансі Зарічанської ОТГ. Відтак, половину коштів (а це майже 350 тисяч гривень) на виконання цих робіт віддає місто, а іншу половину – громада. Варто зауважити, що це вже другий спільний проєкт, який реалізовуємоє з нашим сусідами, і впевнений, що він не останній», – зауважив Ярослав Матвійчук.

Приклад аналогічної співпраці є  достойною ілюстрацією того, як можна спільними зусиллями створити комфортні умови для проживання людей. Сьогодні мешканці бачать завершальну стадію реалізації двостороннього проєкту з відновлення дорожнього покриття. 

«Приємно, що маємо з містом точки дотику у вирішенні таких питань. Разом спробуємо втілити в життя нові напрацювання», – зазначив Ігор Пальонка.

Нагадаємо, що за кошти міського бюджету у Володимирі-Волинському цьогоріч заасфальтовано 13 вулиць. Загальна сума, виділена на асфальтування доріг загальною протяжністю майже 3 кілометри, становить 10 921 675 гривень.

Читайте також: У Володимирі заасфальтованих вулиць стало більше

У Володимирі за кошти міського бюджету заасфальтували 3 кілометри доріг






 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024