Володимирчани продукують найбільше сміття в області

15 Жовтня 2019, 14:25
2177

Мешканці Володимира-Волинського продукують найбільше сміття серед інших міст Волинської області.

Про це стало відомо під час щотижневого брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих ЗМІ.

Про гори сміття у місті згадували також на щотижневій оперативній нараді. Зокрема, директор КП «Полігон» Олександр Козичко повідомив, що володимирчани, впорядковуючи свої обійстя, викидають у смітники чимало органічного та побутового сміття.

«Перебуваючи у відпустці, їздив у Нововолинськ і Ковель, глянув, яка в них ситуація з вивезенням відходів. Здається, там таки менше вивозять органічного сміття. 

Ми повинні робити як у європейських країнах – побутове і органічне сміття вивозити окремо. Подивіться, біля смітників кожен день купа гілля і зілля. Щось потрібно з цим робити, бо полігон ТПВ, який ми зараз будуємо, буде розрахований не на 10 років, а на 5. Треба вивчати це питання, бо згідно інформації, якою володію, ми вивозимо найбільше сміття з розрахунку на 1 особу в області», – зазначив під час брифінгу мер міста.

На нараді також йшлося про будівництво нової карти полігону твердих побутових відходів у місті. Вже більше двох тижнів ніякі роботи на полігоні не ведуться. Зі слів директора КП «Полігон» Олександра Козичка, підрядники мали намір замінити труби, столичні спеціалісти ці наміри не погодили, роботи на будівництві тимчасово припинилися.

 Читайте також:  Призупинили роботи на будівництві нового сміттєзвалища у Володимирі

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024