У Володимирі заасфальтували ще один провулок

19 Жовтня 2019, 10:07
1344

Днями завершили укладання останнього шару нового асфальтобетонного покриття на провулку Вербному. Загальна вартість робіт – 584 тисячі гривень.

Про завершення робіт інформує офіційний сайт міста.

У 2019 році у Володимирі-Волинському активізували роботи із асфальтування вулиць та провулків на умовах, коли мешканці, об’єднавшись в комітети, самостійно виготовляють проєктно-кошторисну документацію, а самі роботи проводяться за кошти міського бюджету. Відповідно, такі вулиці отримують певну перевагу перед іншими у плані черги ремонтування.

Співучасть мешканців вулиць в ремонті доріг у місті практикують 2-ий рік і щорічно володимир-волинці виявляють бажання долучатися до цього процесу.

Відновлення частини дорожнього покриття в провулку Вербному стало справжньою подією для його жителів, адже дорога тут давно потребувала ремонту.

Галина Назарук розповідає, що в цьому місці було неросто пройти, аби не забруднити взуття, тому люди організувалися і вирішили спільними зусиллями – своїми і влади – розпочати ремонт.

«У нас вулиця дружна, поселилися всі майже в один рік. Тут не було нічого, лиш городи. Всі разом будувалися, а тепер живемо, як одна сім’я» – каже жінка. 

Стан проведення ремонту дороги оглянули перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник управління ЖКГ і будівництва виконавчого комітету міської ради Віктор Фіщук та депутат міськради Ігор Шевчук.

«На цій вулиці живуть люди похилого віку і такі, що мають проблеми зі здоров’ям. Раді, що вдалося відремонтувати провулок. У подальшому контролюватимемо, аби покриття не нищилося. Люди, які тут проживають, заслуговують на таку дорогу біля їхніх будинків», – зауважив Ігор Шевчук.

Ярослав Матвійчук відзначив, що задоволений якістю ремонту. До слова, ремонтні роботи виконувалися товариством з обмеженою відповідальністю «Луцька ДПМК».

«Ці кілометри асфальту – це, в першу чергу, самовіддана праця дорожників. Користуючись нагодою, хотів би подякувати підрядній організації – хлопці трудилися і в будень і в свято. Минули 2 дні і ми можемо оцінити результати їхньої роботи», – сказав Віктор Фіщук.

Нагадаємо, що за кошти міського бюджету у Володимирі-Волинському цьогоріч заасфальтовано 13 вулиць. Загальна сума, виділена на асфальтування доріг загальною протяжністю майже 3 кілометри, становить 10 921 675 гривень.

Читайте також: У Володимирі заасфальтованих вулиць стало більше

У Володимирі за кошти міського бюджету заасфальтували 3 кілометри доріг












 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024