У Володимирі відзначили кращих футболістів

24 Жовтня 2019, 20:20
2687

На стадіоні навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей» урочисто відзначили переможців Відкритого чемпіонату міста Володимир-Волинського з міні-футболу та Чемпіонату міста з футболу серед юнаків.

Участь у Відкритому чемпіонаті міста Володимир-Волинського з міні-футболу взяло 10 команд. Чемпіонат проходив протягом вересня-жовтня, – інформує офіційний сайт міста.

Перемогу у Відкритому чемпіонаті міста Володимир-Волинського з міні-футболу здобула команда «Володимир», друге місце – ФК «Зимне», третє місце – команда «СКА».  Переможці чемпіонату отримали кубки, медалі та грамоти управління освіти, молоді та спорту.

Також було відзначено грамотами та кубками кращих гравців Відкритого чемпіонату міста Володимир-Волинського з міні-футболу у номінаціях:

Максим Омельян (команда «СКА») – «Кращий захисник»
Віталій Татарінцев (команда «Володимир») – «Кращий нападник»
Євген Заїченко (команда «Будівельник») – «Кращий гравець»
Олександр Желєзнний (команда «Володимир») – «Кращий воротар».

Участь у Чемпіонату міста Володимир-Волинського з футболу серед юнаків, що проходив з квітня по жовтень цього року, взяли 8 команд навчальних закладів міста. 

Перемогу у Чемпіонаті міста Володимир-Волинського з футболу серед юнаків здобула команда Володимир-Волинського вищого професійного училища,  друге місце зайняла команда Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей», третє місце – команда Володимир-Волинського агротехнічного коледжу.

Переможців Чемпіонату відзначили кубками, медалями та грамотами управління освіти, молоді та спорту.

Читайте також: Володимирські борці посіли призове командне місце на обласному чемпіонаті






2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024