У Володимирі-Волинському – новий керівник водоканалу

25 Жовтня 2019, 15:36
Сергій Луцюк 4574
Сергій Луцюк

Начальником Володимир-Волинського управління водопровідно-каналізаційного господарства призначений Сергій Луцюк.

25 жовтня міський голова Петро Саганюк представив колективу нового керівника, – інформує офіційний сай міста.

На зустрічі з колективом новопризначений керівник закликав колег працювати і вирішувати проблеми разом. Міський голова натомість висловив сподівання, що «в руках» нового директора підприємство почне розвиватися. Очільник міста наголосив, що у Сергія Луцюка є великий досвід роботи, він добре проявив себе як керівник. 

«Я ознайомився із станом заборгованості та розрахунків. Справді, є багато питань, над якими треба починати працювати.

Про себе скажу, що не є людиною, яка готова «рубати одразу з плеча». Ми з вами постараємося розібратися з ситуацією, вникнути в неї, знайти спільно шляхи виходу для того, щоб підприємство працювало і розвивалося, адже від його діяльності залежить якість життя мешканців міста і, відповідно, заробітна плата працівників», – зауважив директор водоканалу.

Після представлення нового керівника Петро Саганюк спільно з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком, начальником управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктором Фіщуком та колективом обговорили проблемні питання в роботі підприємства.

Довідково:

Сергій Луцюк у 2002 році призначений головою правління Володимир-Волинського комбінату молочних продуктів, де працював до 2007 року. З 2007 по 2009 рік працював генеральним директором ВАТ «Ковельмолоко» та заступником директора з виробництва ТзОВ «Агротехніка».

Із 2010 по 2011 рік працював першим заступником голови Володимир-Волинської райдержадміністрації. З 2011 – директором Галіївського маслозаводу (Житомирська область) та директором птахофабрики «Авангард» (Івано-Франківська область).

У 2015 -2017 роках працював директором Славутського маслоробного комбінату та Рівненського молокозаводу. У 2010 році обирався депутатом Володимир-Волинської районної ради.

Читайте також: «Переробка може стати основою доходів лісгоспів», – директор ДП «Володимир-Волинське ЛМГ»









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024