У Володимирі на Лузі затримали браконьєра

28 Жовтня 2019, 17:26
1429

На минулих вихідних Волинський рибоохоронний патруль здійснив спільний рейд з громадськими активістами. 

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

Так, 26 жовтня, на річці Луга у місті Володимир-Волинський зловила порушника, який ловив забороненим знаряддям - одним екраном. Завдяки оперативним діям рибпатрульного, громадянин не встиг завдати збитків рибному господарству. На особу склали протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

У Шацькому районі рейдова група, у складі державного інспектора рибоохорони, громадських інспекторів та п’яти громадських активістів, обстежили озера Чорне, Люцимер, Світязь та Піщанське. Під час обстеження озера Світязь, що тривало три години, ані порушників, ані заборонених знарядь лову не виявили.

Наступного дня 27 жовтня під час спостереження на озері Піщанське виявили та вилучили 5 безхазяйних сіток. Живу рибу, що знаходилась у сітках випустили назад у середовище існування.

Того самого дня уже без участі громадськості рибоохоронний патруль виявив та вилучив таку кількість безгосподарського майна: на озері Люцимер - 10 ятерів, на озері Пулемецьке – 5 ятерів та 2 сітки.


«Спільні рибоохоронні операції з залученням громадськості вже показали свою успішність у боротьбі з браконьєрством. Дякуємо громадянам за активну позицію та небайдужість до рибної галузі. Ми відкриті до співпраці та раді усім, хто бажає долучитися до контролю за порядком на водоймах» - повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Нагадуємо, в управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби просять повідомляти за вказаним номером телефону.

Читайте також: У Володимирі розпочали «полювання» на паліїв.ФОТО

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024