Позов проти півторарічної володимирчанки: суд вибачився за описку в ухвалі

05 Листопада 2019, 12:42
1136 Джерело: Фотоілюстрація

У Володимир-Волинському суді вибачилися за нібито «стягнення боргу за тепло у дитини».

Про це йдеться на сторінці КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» у Facebook.

Підприємство звернулося до Володимир-Волинського міського суду щодо роз’яснення ситуації про нібито стягнення заборгованості з півторарічної дитини.

«Журналісти видання, яке опублікувало цю новину, не розібралися у ситуації, а також не звернулися за офіційним коментарем щодо цього до суду і комунального підприємства, що і призвело до поширення неправдивої інформації у різних ЗМІ.

Комунальне підприємство отримало підтвердження того, що Володимир-Волинський міський суд допустив помилку, відкривши провадження у справі не на ту особу, до якої підприємство направило позов.

Володимир-Волинський міський суд виправив описку в ухвалі про відкриття провадження у справі та приніс вибачення батькам дівчинки за спричинені незручності.

КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» просить надалі звертатися за коментарями до адміністрації підприємства, щоб не вводити людей в оману та не поширювати неправдиву інформацію.

Підприємство відкрите для співпраці зі ЗМІ, і надасть повну та вичерпну інформацію щодо інформаційних приводів, які є у нашій компетенції», – йдеться у дописі.

Читайте також: На Володимирщині судитимуть залізничників, які зливали пальне з потяга

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024