Володимирська «Вишиванка» відсвяткувала своє 30-річчя

05 Листопада 2019, 15:54
ДНЗ №8 «Вишиванка» 3692
ДНЗ №8 «Вишиванка»

Колектив і вихованці дитсадка №8 «Вишиванка», що у Володимирі-Волинському, урочисто відсвяткували 30-річчя від дня заснування закладу.

4 листопада на день народження садочка із теплими словами привітань і подарунками прибули поважні гості, серед яких –очільник міста Петро Саганюк, начальник управління освіти, молоді та спорту В'ячеслав Петрук, генеральний директор Володимир-Волинської птахофабрики Аліна Сич, – йдеться на офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради.

Святкування 30-літнього ювілею «Вишиванки» відшуміло у святково прикрашеній залі дитсадка.

Очільник Володимира-Волинського Петро Саганюк, пригадавши історію створення закладу, привітав колектив і вихованців ДНЗ №8, висловив вдячність вихователям за їх щоденну відповідальну працю та побажав успіхів у роботі. До вітань міського голови приєднався В'ячеслав Петрук. 

За сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі дошкільного виховання та з нагоди свята – 30-річного дошкільного закладу – кращим працівникам були оголошені Подяки міського голови й управління освіти, молоді та спорту та вручено премії.

Із вітальним словом до присутніх звернулася завідувачка ДНЗ Зоряна Гузь, яка у виступі згадала про людей, що вкладали в садок не тільки свою працю, а й душу. Слова вдячності лунали на адресу спонсорів, що допомагають у наповненні дитячого садка всім необхідним. Серед них – генеральний директор Володимир-Волинської птахофабрики Аліна Сич, від якої колектив закладу також приймав вітання з нагоди свята.

Теплі слова лунали і з уст батьків та колишніх працівників, а випускники садочка подарували присутнім музичні композиції у власному виконанні. 

Упродовж свята дошкільнята дивували й тішили гостей віршами,  піснями, веселими танцями, а закінчилося урочисте дійство частуванням святковим тортом. 

Читайте також: Особливу дівчинку з Волині з будинку дитини забрали рідні батьки












1

1

1






1



2

1



 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024