Мешканці Устилуга скаржаться на відсутність води, комунальники розводять руками

14 Листопада 2019, 15:57
3089 Джерело: Фотоілюстрація

На вулиці Зеленій, що в місті Устилуг, знову відсутнє водопостачання.

Про це повідомив мешканець міста Сергій Самчинський (Sergiy Samchynskiy) у групі Наш УстиLUG

«14 листопада 2019року 12.00 год в м. Устилуг по вул. Зеленій знову відсутня вода, жителям вулиці не має можливості повноцінно вести побут при таких умовах. Під час спілкування із сусідами вони даний факт підтвердили, хоча на інших вулицях вода є. При розмові по телефону з начальником Устилузького ВУЖКГ, останній повідомив, що він нам нічим не допоможе, справляйтеся своїми силами, мабуть має на увазі возити воду з колодязя, оскільки в нього показники тиску води відмінні. На пропозицію здійснити огляд і скласти по цьому приводу відповідний АКТ, нічого не відповів, лише сказав, що шукайте проблему самі, бо на його Думку вирішенням цього є лише прокладання нового водогону, який "можливо", якщо все добре буде здійснено в 2020 році після оформлення усіх документів та при сприянні погодніх умов. Тому очікуємо воду навесні. А до цього часу, шановні сусіди, купуйте бочки і тазіки адже ми живемо у 21 столітті і воду треба добувати самим!!!! Хоча за 10 років проживання ця проблема сталася з літа цього року, тому можливо треба причину шукати не в трубах? Прошу в коментарях писати в кого і де не було сьогодні води, бо до весни ще далеко і хто його знає, чи при проведені нового водогону щось зміниться...», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, нещодавно у групі був опублікований допис про те, що в кранах мешканців прикордонного містечка тече вода дивного рудого кольору. В коментарях дописувачі навіть кепкували, що тільки устилужани мають можливість пити «кока-колу» з крану. Тоді мешканці вулиці Зеленої теж скаржилися на відсутність водопостачання.





За коментарем ми звернулись в Устилузьке виробниче управління житлово-комунального ЖКГ. На жаль, за кілька годин ніхто так і не відповів, чому мешканців прикордонного містечка відсутнє водопостачання в оселях.

Читайте також: В Устилузі впорядкували загиджену зупинку в центрі міста

Вулицю Устилузьку та дорогу між Устилугом та Володимиром обіцяють відремонтувати в наступному році

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024