Володимир-Волинський ЦОК «Волиньгазу» обслуговуватиме прилеглі райони

15 Листопада 2019, 14:56
3102

У Володимирі-Волинському відкрили Центр обслуговування клієнтів АТ «Волиньгаз», він працюватиме для близько 25 тисяч споживачів міста та прилеглих районів.

Центр обслуговування в Володимирі-Волинському став четвертим у мережі Центрів обслуговування «Волиньгазу», які працюють у форматі «відкритого простору».

Клієнти міста та найближчих районів можуть отримати якісні консультації та сервісне обслуговування в новому форматі. Відвідувачів нового офісу  фізичних і юридичних осіб консультуватиме п'ять комунікабельних менеджерів.


 

В одному місці клієнти оперативно отримуватимуть весь спектр послуг, що стосуються газопостачання. Крім консультацій з розрахунками є можливість вирішити питання технічного характеру  це видача технічних умов на підключення до систем газопостачання, узгодження проектної документації, замовлення послуг з технічного обслуговування або ремонту газового обладнання, тощо

«На ринку комунальних послуг АТ «Волиньгаз»  сервісна компанія №1. Завдяки новому підходу до надання послуг, який побудований на принципах відкритості, інклюзивності та якості, новим центрам обслуговування вдалося вийти за рамки своїх класичних функцій. Новим сервісом охоплено майже 100 тисяч населення або  55% газифікованих домогосподарств Волині. Ми вдосконалюємо клієнтський сервіс і дбаємо про основне  безперебійне та безаварійне газопостачання для всіх волинян», - розповів голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

До цього сучасні Центри обслуговування клієнтів відкрили в Луцьку  у найбільшому Луцькому відділенні газової компанії, в Ковельському відділенні та міні-цоки в місті Камінь-Каширський і селищі Ратне. Зі слів голови правління газорозподільної компанії «Волиньгаз» Мирослава Короті, поступово на всій Волині будуть сучасні центри обслуговування клієнтів – споживачів газу.


 

У разі потреби менеджер ресепшн надаватиме клієнтам консультації з нескладних питань: допоможе зареєструвати особистий кабінет і проінструктує щодо дистанційних способів передачі показань газового лічильника.

«Наші клієнти вже навчились користуватись сучасними онлайн-сервісами, не витрачаючи часу на вирішення газових питань. Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільні додатки 104 Mobile та 104 Mobile Light або чат-бот у Viber», -зазначив начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук

Щоб споживачі приходили за звичною їм адресою (вулиця Сагайдачного, 85), розташування ЦОКу не змінювали, а лише модернізували вже існуюче приміщення за новими стандартами. Особливу увагу приділено зручному зонуванню, щоб клієнт міг легко орієнтуватися всередині офісу. Все обладнано так, щоб відвідувачам було приємно і максимально комфортно себе почувати - стильний інтер'єр, просторий і світлий зал очікування, зручні дивани, безплатний Wi-Fi і кулер з водою.


 

Центр обслуговування клієнтів буде працювати з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 без перерви на обід. Адреса центру: місто Володимир-Волинський, вулиця Сагайдачного, 85. 

Довідка: Акціонерне товариство «Волиньгаз» забезпечує природним газом майже 250 тися сімей волинян. Рівень газифікації області природним газом становить майже 70%, або 10 міст, 16 селищ міського типу та 632 села. Приладами обліку оснащено понад 85% споживачів. Станом на 1 листопада у Волинській області експлуатується більше 7 тисяч кілометрів розподільних газопроводів.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024