На Володимирщині вітали працівників сільського господарства

16 Листопада 2019, 11:00
2476

У приміщенні Володимир-Волинської райдержадміністрації 15 листопада з професійним святом вітали працівників сільського господарства. 

На урочистість завітали ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства на Володимирщині, – інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

«Все міняється в цьому світі, уряди приходять і йдуть, політичні зірки сходять і гаснуть на нашому небосхилі, укрупнюються і ростуть міста. А сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному. Підводячи підсумки господарського року, можна із впевненістю сказати, що агропромисловому комплексу району є чим пишатися. У нас працюють і розвиваються найбільше сільськогосподарське підприємство області ТзОВ «П’ятидні» з банком землі в понад 15 тис. га; найбільша птахофабрика в області та третя в Україні по вирощуванню курчат-бройлерів без застосування антибіотиків (ТМ «Епікур»); ТзОВ «Прогрес» - господарство, яке утримує майже 1000 корів і виробляє 98% молока району, при цьому маючи найвищу в області продуктивність (понад 9 тис. літрів молока в рік від 1 корови); ФГ «Еко-Волинь Груп» - єдине підприємство на західній Україні, що займається вирощуванням зеленої, фіолетової та білої спаржі (ТМ «Спаржа Волині»); ТОВ «Володимирські Сади» вирощують яблука, які експортуються в країни Європи та Китаю. Також вони виробляють сік прямого віджиму та реалізують його під торговою маркою «Прем’єр». Фермерське господарство Світлани Зай займається виробництвом твердого сиру (чечель, бринза). Також у нашому районі першими у Волинській області почали працювати дві сімейні молочні ферми – «Молочна долина» родини Базюків із Хотячева та «Стара хата» у Рогожанах сім’ї Панасюків», – зазначила в ході урочистостей заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Світлана Мазурок.

Велику родину трударів Володимирщини із професійним святом прийшли привітати і в.о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник.

«Ваша робота є неоціненною. Завдяки вашій хазяйновитості, зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.Тож хай і надалі ваша наполегливість і працелюбність сприяють збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі. Нехай не переводиться селянський рід на нашій землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Хай нива вашого життя щедро колоситься здоров’ям та трудовими успіхами», – зазначив у своєму виступі Сергій Йосипович.

Опісля, керівники району відзначили винуватців свята.

Почесну грамоту департаменту агропромислового розвитку вручено Сергію Мірецькому  – підсобному працівнику ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

Подяки директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації оголошено:
- Роману Войтовичу – головному бухгалтеру ТзОВ «Прогрес»;
- Олегу Шептору – водієві ТзОВ «П’ятидні»;
- Олександру Панасюку – власникові сімейної молочної ферми с. Рогожани;
- Валентині Базюк - власниці сімейної молочної ферми с. Хотячів;
- Валерію Горолюку - власникові сімейної молочної ферми с. Свійчів.
Подяки районного рівня оголосили:
- Олександру Голодризі – агроному ТзОВ «Агрофірма «Володимирські Сади»»;
- Олександру Дмитруку – головному агроному ТзОВ «Луга»;
- Віталію Кошлатому – фізичній особі-підприємцю;
- Олені Рибачук – техніку штучного осіменіння тварин.

А також працівникам управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Світлані Мазурок, Катерині Підгурець, Тетяні Масон, Володимиру Болотюку.

Читайте також:Волидимир-Волинський ЦОК «Волиньгазу» обслуговуватиме прилеглі райони
























 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024