Повідомили, скільки пар у Володимирі цьогоріч взяли «шлюб за добу»

16 Листопада 2019, 13:21
1987

У Володимирі-Волинському за 10 місяців цього року за допомогою проєкту Мін’юсту «Шлюб за добу» одружились 68 пар молодят. 

Із загальної кількості зареєстрованих шлюбів за скороченою процедурою 7 шлюбів були укладені з іноземними громадянами. Про це повідомляє організатор державної реєстрації шлюбу – комунальне підприємство «Інформаційно-розрахунковий центр» Володимир-Волинської міської ради.

Пілотний проєкт щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки стає все більш популярним. Усі охочі укласти шлюб, не чекаючи довгого «випробного» терміну, можуть здійснити це лише за 24 години, звернувшись до Володимир-Волинського ЦНАПу, що на Устилузькій, 17.

Зареєструвати шлюб у ЦНАП може кожен охочий. Для цього необхідно подати заяву на реєстрацію шлюбу, пред’явити паспорт громадянина України, а іноземцю – паспортний документ, посвідку на постійне чи тимчасове проживання або інший документ, що підтверджує законність його перебування на території України. Разом з оригіналами документів, складених іноземною мовою, обов’язково подаються їх переклади на українську, засвідчені нотаріально.

Особи, які раніше перебували в шлюбі, можуть зареєструвати повторний шлюб за умови пред’явлення документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання його не дійсним.

Днями у приміщенні ЦНАПу в рамках пілотного проєкту «Шлюб за добу» одружилися жителі нашого міста (на фото).

Вітаємо молодят та бажаємо упродовж всього життя берегти світле почуття, яке поєднало їхні долі!

Читайте також: У Володимирі у магічний день узяло шлюб дві пари



1

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024