У Володимирі-Волинському досліджували підземелля площі Героїв

17 Листопада 2019, 12:38
1884

У Володимирі-Волинському в центрі міста провели роботи з дослідження підземних пустот і мереж.

Дослідження проводились у рамках робіт з проектування реконструкції площі Героїв, – інформує на своїй сторінці у Facebook перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Уже за тиждень чекаємо на результати дослідження площі Героїв для виявлення пустот та визначення реального розміщення інженерних мереж. Роботи проводяться працівниками кафедри геофізики Київського національного університету імені Тараса Шевченка», – йдеться у дописі.

Читайте також: Фонтан, зелень, бруківка та капличка: у Володимирі говорили, якою має бути головна площа міста

Нагадаємо, що загальна площа, яка підпадає під реконструкцію – 8641 кв. м. Під цією площею знаходяться: 214 м/п водопроводу, каналізаційний колектор діаметром 60 см, мережа зв’язку, газопостачання, та кабель електропостачання, який за попередньою інформацією знаходиться в аварійному стані.

Раніше чотири можливих варіанти реконструкції центральної частини Володимира презентували Михайло Габрель, Андрій Гнатюк, Тарас Дукельський та Сергій Нечипорук.

Навесні на сесії міської ради було прийнято рішення про виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації, що включає в себе ескізні наміри, візуалізацію за проектним замовленням, геолокаційні обстеження площі тощо.

Восени відбулися обговорення щодо можливих змін у проекті реконструкції площі у Володимирі-Волинському.

Читайте також: У самому центрі княжого міста руйнується житловий будинок

 У Володимирі обговорили майбутній вигляд центральної частини міста


1






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024