Як провести чорну п’ятницю і не потрапити на гачок

18 Листопада 2019, 12:07
чорна п'ятниця 1904
чорна п'ятниця

З кожним днем ​​все більше українських магазинів анонсують чорну п'ятницю – масштабний сейл, приурочений початку передноворічного сезону.

Знижки починаються від 5% і досягають рекордних 90%, а кількість акційних товарів перевалює за десятки тисяч. А ви готові до чорної п’ятниці 2019?

Які товари можна купити зі знижкою на Black Friday

Як і в усьому світі, на чорну п'ятницю в Україні зі знижкою можна купити найпопулярніші групи товарів:

  • одяг, білизну і взуття – саме на цю продукцію найпростіше «зловити» знижку в 70-80%. У розпродажу беруть участь сезонний одяг (пуховики, куртки, зимове взуття), «залишки» літніх колекцій, одяг для спорту від світових брендів, а також аксесуари;
  • гаджети й електроніка – мінімальні знижки зафіксовані на велику побутову техніку, а найвигідніше можна буде купити дрібниці (навушники, плеєри, дрібне обладнання для кухні);
  • спортивні товари та продукцію для активного відпочинку – тренажери, велосипеди, намети та спальники, кросівки й одяг для спортзалу, килимки для йоги й інші аксесуари, спортивне харчування;
  • все для автомобілістів – відеореєстратори, магнітоли, аксесуари;
  • посуд і товари для будинку – сковорідки, сервізи, келихи, домашній текстиль і т.д.;
  • beauty-товари – декоративна косметика, епілятори, лампи для манікюру, плойки і фени;
  • дитячі товари – одяг для малюків, памперси, іграшки, автокрісла.

Як правильно розподілити кошти на покупки?

  • Віддавайте перевагу магазинам, де розпродаж триває кілька днів

Якщо розпродаж Блекфрайдей займе не один день, а тиждень, то у вас буде більше шансів купити потрібний розмір і фасон. Крім того, така тривала чорна п'ятниця говорить про те, що у розпродажі братиме участь величезна кількість товарів.

  • Вибирайте магазини з реальними знижками

Чи не сумнівними є 5-10%, які магазин, швидше за все, штучно створив за допомогою підвищення ціни напередодні Black Friday. «Справжні» знижки до чорної п'ятниці повинні становити не менше 30%. У деяких магазинах, наприклад, на Kasta, знижки в цьому році починаються від 70% і досягають 90%, а беруть участь у розпродажі близько 300 світових брендів. Кількість товарів з бюджетною вартістю буде обмежений, тому не ловіть гав, особливо якщо претендуєте на популярні гаджети або ходові розміри.

  • Заздалегідь визначтеся з тим, що плануєте придбати

Вирішіть, який смартфон ви хотіли б, чого не вистачає в дитячому гардеробі, і що ви плануєте додати в косметичку. У деяких магазинах можна заздалегідь додавати в закладки товари, які будуть брати участь в чорній п'ятниці – в день розпродажу вам залишиться лише раніше зайти на сайт і оформити покупку.

  • Розплачуйтеся картою

Багато продавців, в тому числі магазин Kasta, пропонує додаткові бонуси і знижки при оплаті карткою Visa (5-20%).


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024