У Володимирі студенти «приміряли» на себе професії

18 Листопада 2019, 16:45
1332

В «Центрі професійного зростання Перспектива» Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського за сприяння центру зайнятості відбулися профорієнтаційні заходи.

Під час семінару «Особливості зайнятості молоді» студенти обговорювали питання вдалої професійної кар’єри та самореалізації особистості в професійному плані. Компетентність , наполегливість , віра у власні сили і бажання вдосконалюватись – саме такі якості виділили присутні як необхідні для успішної кар’єри. 

Майбутні педагоги отримали інформацію щодо спектру соціальних послуг служби зайнятості та ситуації на ринку праці. Вони розглянули основні суттєві моменти процесу пошуку роботи : опрацювання джерел вакансій , складання резюме, співбесіда з роботодавцем , адаптація на робочому місці.

Цікавим та пізнавальним був тренінг організований фахівцями для студентів в форматі світового кафе.Участь у ньому взяли старшокурсники групи «Педагоги-організатори». Мета даного заходу - здобуття навиків пошуку роботи, вміння аналізувати ситуацію і планувати свої дії , і як результат - успішна адаптація молодих спеціалістів на ринку праці.

«Словесна модель вчителя», «Сучасна школа», «Модель креативного педагога» – відповіді на ці та інші питання відшукали учасники. Дискутували, обговорювали, відстоювали власні думки. Цікавою на заході була вправа «Приміряй професію», з якою студенти успішно справились. 






 

Коментарі
21 Листопада 2019, 17:34
Дуже цікаво та корисно
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024