Володимир: посвідчення водія видаватимуть у місцевому ЦНАПі

19 Листопада 2019, 15:56
2423

Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради за кошти держбюджету отримає обладнання для видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів. 

Про це інформує офіційний сайт міської ради.

9 жовтня Кабінет Міністрів України затвердив розроблений Мінекономіки порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів.

З метою забезпечення доступності адміністративних послуг сформовано перелік ЦНАПів, для яких здійснено закупівлю передбаченого обладнання і до якого увійшов ЦНАП Володимир-Волинської міської ради.

Завдяки реформі децентралізації органам місцевого самоврядування делегували більше повноважень. Сьогодні мета Центру – створити комфортні умови для громадян, надавати їм максимальну кількість послуг. 

Після укладання Меморандуму про співпрацю ЦНАПу із регіональним сервісним центром МВС України, облаштування у приміщенні відповідного робочого місця та навчання адміністраторів, кожен мешканець міста матиме можливість отримати нове посвідчення водія замість втраченого або викраденого (без складання іспитів) та зареєструвати транспортний засіб в приміщенні Центру надання адміністративних послуг.

Читайте також: У Володимирі-Волинському досліджували підземелля площі Героїв

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024