У турецьких клініках пацієнтів лікують на сучасному обладнанні, якого ще немає в Україні

27 Листопада 2019, 15:17
626

Сучасний пацієнт хоче отримувати якісну медичну допомогу з використанням інноваційних технологій, лікування за кордоном дозволяє отримати консультації та допомогу лікарів зі світовими іменами за унікальними методиками, на обладнані, якого в Україні поки що немає.

Медицина в Туреччині знаходиться на одному рівні з провідними європейськими країнами. Туреччина входить в топ-5 популярних напрямків для медичного туризму. Щороку понад 200 тисяч українців їдуть за кордон на лікування чи діагностику.

Для українських пацієнтів Туреччина приваблива, оскільки рейси між країнами здійснюють багато авіакомпаній, а час перельоту з Києва до Стамбула становить дві години. Відсутній візовий режим, медичний персонал володіє не лише англійською, а й російською мовами. І головне, вартість лікування нижча на 30-40 %, ніж у Європі.

Особливу увагу в Турецьких лікарнях приділяють діагностиці, від якої залежить ефективність подальшого лікування. Часто пацієнти приїжджають з невірно встановленим діагнозом. В лікарнях зібране обладнання, яке дозволяє проводити обстеження з точністю 99-100%. Це найновіший томограф МТР 3 Тесла, роботизована ангіографічна система, ПЕТ-КТ, комп’ютерний томограф та інші.

Що стосується лікування, популярними напрямками вважають онкологію, трансплантологію, запліднення ЕКЗ, роботизовану хірургію. Для променевої терапії використовують установки, які не пошкоджують здорові клітини – найновішу версію технології Truabeam – Vitalbeam.  Операції проводять з мінімальними розрізами за допомогою Кібер-ножа та робота Da Vinci. Проводять трансплантацію кісткового мозку від неродинного донора, яка є неможливою в Украні. А число позитивних результатів запліднення ЕКЗ в рази перевищує показники європейських клінік.

Велику увагу приділяють профілактиці. Турецькі клініки пропонують послугу check up - регулярний медогляд, але не для галочки, як в державній поліклініці, а глибокий і комплексний, з урахуванням віку, статі, генетичних особливостей. Таке обстеження дозволяє виявити захворювання на ранніх стадіях.

Всі процедури здійснюють під керівництвом високопрофесійних спеціалістів, які проходили стажування в кращих європейських клніках.

Ціни на лікування за кордоном не завжди вищі, ніж в Україні. Проте, пацієнти турецьких клінік завжди отримують якісне медичне обстеження.

Зацікавила інформація? Звертайтеся до Balina Med Travel. Наші послуги для Вас абсолютно безкоштовні!

  • Ми підберемо для Вас кілька альтернативних пропозицій від профільних клінік Туреччини і лікарів, які найбільше відповідають Вашим запитам.
  • Ми цінуємо Ваш час і сили, тому готові взяти всю організацію поїздки на себе від авіаквитків до житла.
  • Ми організуємо трансфер та супровід перекладача.
  • Ми залишаємося з Вами на зв'язку з будь-яких питань.

Ми гарантуємо:

  • Індивідуальний підхід;
  • 100% рішення Вашого медичного питання;
  • Підбір кращого варіанта лікування;
  • Супровід на всіх етапах.

Детальна інформація за телефоном: +380955957085

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39