У Володимирі зустріли військовослужбовців ЗРП, які повернулись зі Сходу

28 Листопада 2019, 14:00
2823

У Володимирі-Волинському відбулися урочистості з нагоди повернення військовослужбовців 39 зенітного ракетного полку із зони проведення ООС у пункт постійної дислокації.

Із поверненням зі Сходу військових привітав перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, – інформує офіційний сайт міської ради.

Ярослав Анатолійович подякував бійцям за віддане служіння Батьківщині та вірність присязі, побажав усім міцного здоров’я, витримки, незламного духу, надійного родинного тилу, миру та злагоди в країні.

За мужність, високий професіоналізм та успішне виконання завдань за призначенням в операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей оголошено подяки міського голови та вручено грошові винагороди військовослужбовцям в/ч А2892 Віктору Магері, Володимиру Пашкову, Віталію Усачику, Олексію Марчуку, Віталію Твардовському.

Військовослужбовців також привітали командування полку. Окремі слова вдячності лунали жінкам, які виконують військовий обо’вязок на рівні з чоловіками.

Після завершення урочистостей військовослужбовців вітали святковим концертом.

Читайте також: «Привіз від них багато оптимізму», - перший заступник мера Володимира про поїздку в зону ООС.ВІДЕО


1

1

1

1


1



 

Коментарі
28 Листопада 2019, 21:04
про станцiю "РЕБ" звiт цiкавить
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024