Які проєкти у Володимирі можуть реалізувати за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

04 Грудня 2019, 15:50
Володимир-Волинське ТМО 2274 Джерело: Фото з архіву
Володимир-Волинське ТМО

На фінансування з Державного фонду регіонального розвитку управліннями Володимир-Волинської міської ради подано чотири проєкти, які стосуються різних сфер міста.  

Зміни в підходах до фінансування програм і проєктів регіонального розвитку, ефективність використання коштів ДФРР перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук обговорив з начальником департаменту економічного розвитку та європейської інтеграції Волинської ОДА Ігорем Чуліпою, – інформує офіційний сайт міської ради.

Ярослав Матвійчук розповів детально про пропозиції, надані обласній державній адміністрації Володимир-Волинською міською радою. Йшла мова і про те, що передусім будуть підтримані проєкти розвитку, що відповідають цілям й завданням регіональних стратегій.

В управліннях міської ради щороку ретельно готуються до подачі заявок. На фінансування у 2020 році від Володимира-Волинського подано чотири таких проєкти, а саме:

– Реконструкція будівлі торгового центру по вулиці Луцькій, 230 під Володимир-Волинську амбулаторію загальної практики сімейної медицини №2 в місті Володимирі-Волинському (загальний бюджет 6 750 410 гривень), що передбачає створення комплексу первинної медичної допомоги для жителів Володимир-Волинського району.

– Партнерство сільських та міських громад для створення комплексу профілактично-діагностичних заходів по ранньому виявленню онкологічних захворювань жителів Володимир-Волинського субрегіону (загальний бюджет – 7 784 608 гривень), що дозволить збільшити кількість виявлених онкохворих на ранніх стадіях захворювання серед жителів Володимир-Волинського субрегіону до 25%, а тим самим зменшити рівень смертності онкохворих на 2023 рік до 10%, шляхом проведення широкої інформаційно-мотиваційної кампанії щодо профілактики онкологічних захворювань та доукомплектування матеріально-технічної бази КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання».

– Капітальний ремонт бігових доріжок ядра на стадіоні Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (загальний бюджет – 5 829 589 гривень). Метою проєкту є створення умов  для формування, збереження, зміцнення здоров’я мешканців міста Володимир-Волинський, вирішення питань фізичного розвитку різних вікових груп населення, у тому числі для осіб з обмеженими можливостями та вадами здоров’я, збереження спортивних традицій громади. Також реалізація проєкту надасть можливість для проведення спортивно-масових заходів з легкої атлетики обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

– Капітальний ремонт покрівлі корпусу №1 (головний) комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» (загальний бюджет – 5 020 558 гривень), метою якого є збільшення енергоефективності комунального підприємства “Володимир-Волинське ТМО”.

Нагадаємо, раніше був оголошений конкурсний відбір програм, що можуть реалізуватися у 2020 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку за завданнями:
 
Розвиток людського потенціалу
Волинь туристична
Економіка сталого розвитку
Місцева енергетика
Волинське село
Розвиток спортивної інфраструктури
Енергозбереження державних і комунальних навчальних та медичних закладів

У відборі беруть участь подані в установленому законодавством порядку місцевими і центральними органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування інвестиційні програми і проєкти.

Читайте також: Що найбільше руйнує дороги у Володимирі-Волинському

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024