Вихованці студії «Лодомир» отримали найвищі нагороди Всеукраїнського фестивалю-конкурсу

05 Грудня 2019, 14:00
Народна студія вокального співу «Лодомир» 3272
Народна студія вокального співу «Лодомир»

Володимирчани, вихованці народної студії вокального співу «Лодомир», уже третій рік поспіль отримують найвищі нагороди Всеукраїнського фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Сурми звитяги».

Цьогоріч відзначення переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу відбувалось у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької, – написала у своєму дописі на Facebook керівниця студії Галина Тюрікова.

«А кажуть, що двічі у ту саму річку не ввійдеш. Це вдається вихованцям народної студії вокального співу «Лодомир». Уже третій рік поспіль вони отримують найвищі нагороди Всеукраїнського фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Сурми звитяги», де нагородження відбувалось у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. А також були запрошені до участі у Гала-концерті лауреатів. Цьогоріч лауреатами 1 премії стали ансамбль народної студії «Лодомир» та тріо «Експромт» у складі Анни Лазорко, Ліни Ткачук та Марти Вальчук. Лауреатом 3 премії стала солістка студії Анна Лазорко. Приємно, що серед великої кількості конкурсантів (більш як 150 тільки вокальних номерів) із 13 областей України, журі саме їх оцінило найвищими балами. Вітаємо переможців !» – йдеться у дописі.

Читайте такожКвартет з Володимира - лауреат Міжнародного фестивалю

Нагадаємо, навесні 2018 року «Лодомир» отримав відзнаку з Міністерства освіти України про присвоєння звання «народний» ансамбль.

Читайте також: У Володимирі-Волинському відзначили успішних педагогів








 

Коментарі
24 Грудня 2019, 19:01
Г.Тюрікова вже давно заслуговує високої відзнаки
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024