У Володимирі-Волинському вітали військовослужбовців ЗСУ

06 Грудня 2019, 14:00
1588

У культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Збройних сил України. 

Урочистості розпочалися із церемонії покладання квітів до дошки Пам’яті загиблим учасникам АТО (ООС), – інформує офіційний сайт міста.

Військові, представники ветеранських організацій, учасники АТО (ООС), волонтери, а також громадськість хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх полеглих за свободу і незалежність України.

Від імені Володимир-Волинського міського голови, виконавчого комітету, депутатського корпусу військовослужбовців привітав секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський.

Він запевнив, що влада міста повсякчас готова підтримати їх у вирішенні нагальних проблем і побажав військовослужбовцям нових перемог та звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних сил України військові отримали Подяки міського голови та грошові премії.

Користуючись нагодою і з нагоди свята – Дня волонтера – привітали і відзначили також бійців невидимого фронту, які допомагають українській армії.





1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024