Володимир: в старому ангарі облаштовують сучасний спортивний зал

08 Грудня 2019, 12:31
Ангар Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» 2051
Ангар Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти»

У колишньому ангарі Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» тривають активні ремонтні роботи з реконструкції приміщення під спортивний зал.

Півмільйона гривень на ці потреби залучив із державного бюджету народний депутат Ігор Гузь. Футзальне поле у приміщенні ангару слугуватиме для учнів ліцею, де вони проводитимуть тренування і змагання, – інформує пресслужба нардепа.

Наразі встановлені металопластикові вікна, утеплюють стіни, монтують вентиляцію, кладуть підлогу. Пізніше будуть облаштовувати систему опалення.

Також на подвір’ї навчального закладу буде футбольне поле. На реалізацію проєкту спрямували мільйон 472 тисячі гривень. Майже закінчені роботи з його облаштування.

Зі слів директора ліцею Валентина Вірковського, залишилося встановити ворота, прокласти освітлення та пристосувати для використання прилеглу територію поля. І саме на цьому полі тренуватимуться футболісти місцевої команди ФК «Ладомир».

Читайте також: Футбольні зірки України-2019: гравчиня володимирського «Ладомиру» перемогла в номінації найкращий гол року









 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024