Володимирським школярам розовіли про роботу Верховної Ради України

09 Грудня 2019, 16:57
1523

У приміщенні Володимир-Волинського ЦНАПу відбулися заняття для володимирських школярів, де розповідали про структуру та функції Верховної Ради України.

Уроки провели фахівці Освітнього центру ВРУ, – інформує БУГ.

Зі слів Марини Терещук, керівника Освітнього центру Верховної Ради України, інколи школярі не знають, що відповісти на запитання «Що ви знаєте про Верховну Раду України». А це означає, що дефіцит знань в цьому напрямку треба усувати, бо нинішні школярі – це майбутні виборці.

«Звичайно, що знання про єдиний законодавчий орган нашої держави і про демократію потрібні усім школярам, їм потрібно свідомо підходити до свого вибору і усвідомили його. На жаль, спостерігаємо таку картину (з дефіцитом знань про ВРУ, ред.) у всіх регіонах, Волинь не є виключенням. Тому й було створено Освітній центр, щоб донести знання до громадськості», – розповіла Марина Терещук.

Перед учнями виступили перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук та помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч, які наголосили на важливості теми заняття.

На Волині подібні уроки для шклярів проведуть у містах Ківерці і Рожище.

Читайте також: У Володимирі стартував конкурс бізнес-ініціатив серед молоді






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024