Володимир: у центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся день відкритих дверей

10 Грудня 2019, 18:00
1084

У вівторок 10 грудня – Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги, приурочений до Дня прав людини.

З цієї нагоди у Володимир-Волинському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся день відкритих дверей. Для ознайомлення з функціонуванням системи безоплатної правової допомоги до місцевого центру на екскурсію завітали майбутні правники – студенти відділення «Правознавство» Володимир-Волинського агротехнічного коледжу.

Директор місцевого центру Лариса Базіла ознайомила присутніх з основними засадами безоплатної правової допомоги, діяльністю центру, яка зорієнтована на захист прав людей, їх потреб людей та вимоги суспільства.

У ході екскурсії студенти отримали можливість на практиці ознайомитись з процедурою прийому громадян, шляхами вирішення їх правових проблем, наданням правових консультацій та поспілкуватися з адвокатами. Знайомлячи екскурсантів з роботою центру, Лариса Базіла інформувала і про можливість проходження ними у стінах центру навчальної практики.

З особливостями та напрямками своєї роботи поділилися з присутніми працівники відділів центру.

Цього ж дня до центру завітали його партнери – керівники та представники міськрайонного відділу філії державної установи «Центр пробації», міської та районної служб у справах дітей, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міськрайонного відділу ДРАЦС та управління соціального захисту районної державної адміністрації. Спільно з адвокатами вони взяли участь у засіданні круглого столу. Відкриваючи засідання, директор центру Лариса Базіла подякувала учасникам столу за активну співпрацю та розуміння важливості спільних дій задля захисту та відстоювання законних прав громадян. Учасники  поділилися своїми думками та баченням шляхів подальшої співпраці.








 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50