Одна зі шкіл Володимира відзначила 80-річний ювілей

15 Грудня 2019, 13:27
Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та ветеран педагогічної праці, вчителька іноземної мови Людмила Гордіюк 2050
Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та ветеран педагогічної праці, вчителька іноземної мови Людмила Гордіюк

Загальноосвітня школа №1 у місті Володимирі-Волинському днями відзначила свій 80-річний ювілей.

З цієї нагоди нагоди простора шкільна зала зібрала педагогів, випускників, учнівську молодь, ветеранів педагогічної праці та поважних гостей, – інформує офіційний сайт міста.

Привітати колектив закладу із поважним ювілеєм прийшли перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, керуюча справами  Ірина Ліщук і начальник управління освіти, молоді  та спорту виконавчого комітету міської ради В'ячеслав Петрук.

Розпочалися урочистості з перегляду відеофільму про історію навчального закладу. Згадували усіх тих, хто творив шкільну родину – директорів, педагогів, талановитих випускників, адже за 80 років з її стін вийшло багато відомих та знаних людей краю.

«Мені сьогодні особливо приємно бути разом із вами, і як випускнику цієї школи, і як колезі, адже певний час я працював у цьому прекрасному колективі. Дякую за вашу нелегку роботу та бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди й добра», – зазначив у вітальному слові Ярослав Матвійчук.

Також, з нагоди 80-річчя з часу заснування школи, Ярослав Анатолійович вручив педагогам низку відзнак.

За сумлінну працю, високий професійний рівень, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди свята – ювілею Володимир – Волинської загальноосвітньої школи №1 Подяки міського голови оголошено:

– Гоц Катерині Вікторівні – заступниці директора з навчально-виховної роботи;

– Кардашу Петру Васильовичу – вчителю трудового навчання;

Католик Людмилі Леонідівні – вчительці музичного мистецтва;

Кузьмичу Андрію Миколайовичу – вчителю фізичної культури;

Майоренко Ользі Семенівні – вчителю початкових класів.

Подяки голови обласної ради оголошено Ларисі Пасальській та Василю Горбачу.

Привітання, що линули того святкового дня від численних гостей, перепліталися із музичними і танцювальними концертними номерами у виконанні учнів школи-ювілярки.

Читайте також: У Володимирі вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС













 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024