У Зарічанській громаді презентувала проєкт «Успіх і дії»

25 Грудня 2019, 14:20
1320

Директорка Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру Наталія Уколова презентувала проєкт «Успіх і дії» у Зарічанській об'єднаній територіальній громаді.

Громада була утворена в листопаді 2017 року внаслідок об'єднання двох сільських рад: Зарічанської та Ласківської. І, хоча вона налічує тільки 5000 жителів, проте на її території розташоване найбільше підприємство району ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».

Створення нових робочих місць, сприяння укомплектуванню вакансій, навчання під замовлення роботодавців, організація громадських робіт – такі питання були обумовлені під час зустрічі.

У 2020 році у Зарічанській ОТГ планують витратити 30 тис.грн на організацію громадських робіт. Також під час зустрічі були надані роз’яснення щодо можливості отримання одноразової допомоги для зайняття підприємницької діяльності для безробітних осіб, що проживають на території громади, що надасть можливість жителям громади займатися улюбленою справою та призведе до збільшення надходження коштів до місцевого бюджету.

Наталія Володимирівна подякувала Голові Зарічанської ОТГ Ігорю Пальонці за тісну співпрацю із службою зайнятості та висловила сподівання, що новий проєкт – ще один крок для вирішення спільних питань щодо зайнятості жителів громади.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024