Ліси Володимирщини посилено охороняли протягом усіх вихідних

04 Січня 2020, 12:00
675

Протягом усіх святкових вихідних працівники державної лісової охорони лісогосподарських підприємств області спільно з групами оперативного реагування несли посилене патрулювання ввірених лісових масивів.

У новорічно-різдвяний період найбільше роботу зосередили на охороні від незаконної порубки хвойних насаджень, – повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Постійна присутність представників державної лісової охорони, посилена роботою мобільних рейдових бригад, оснащених сучасними технічними засобами, нерідко спрацьовує як стримуючий фактор для несвідомих громадян, – ідеться в повідомленні

Попри всі ці заходи, надходили численні повідомлення про суттєві штрафи та невисоку ціну новорічного деревця, окремі мешканці області ще досі вдаються до незаконних способів аби їх добути.

Зокрема, лише протягом цих вихідних було складено 15 протоколів, що стосуються незаконної порубки молодих хвойних насаджень (загалом у передсвятковий період було виявлено 118 незаконно зрубаних новорічних ялинок), – зазначили у прес-службі управління.

Крім того, працівники державної лісової охорони та єгерських служб протягом вихідних зафіксували 6 випадків незаконного полювання.

Попереду – різдвяні вихідні. Лісники просять жителів Маневицького району бути свідомими й не вдаватися до незаконних кроків. Якщо ж виникла подібна ситуація, телефонуйте за номером цілодобової лінії: (0332) 72 00 54.

Читайте також: Маневичанам нагадали про штрафи за незаконну вирубку новорічних ялинок

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024