Володимирчани ледь не накоїли біди, втрутившись у систему централізованого опалення

09 Січня 2020, 17:00
956 Джерело: фото ілюстративне

Працівники комунального підприємства «Володимир-Волинськтеплоенерго» виявили в одній із квартир самовільне втручання в внутрішньобудинкову систему централізованого опалення.

У результаті випуску з системи опалення хімічно очищеної води в каналізаційний трубопровід витоки з теплової мережі склали 42 м3 теплоносія, – про це йдеться на сторінці підприємства у фейсбук.

«Такі дії поставили під загрозу роботу всієї котельні по вулиці Старицького, 12-К та подачу тепла в оселі мешканців 28 багатоквартирних житлових будинків, 2-х дитячих садочків, школи та інших закладів.

Залучивши голову ОСББ даного будинку було з’ясовано в якій саме квартирі відбулося втручання в систему.

При огляді помешкання було виявлено, що у підлозі є отвір, в якому схована проведена труба в каналізаційний стояк та встановлений кран, який дозволяє спустити воду з стояка системи опалення, до якого підключена сушка для рушників.

Працівники КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» виявили та припинили несанкціонований відбір води з системи та забезпечено стабільну роботу котельні, а також подачу теплоносія відповідних параметрів.

Підприємство написало лист голові ОСББ та споживачу, який самовільно втрутився в систем, про усунення виявлених неполадок та відшкодування збитків, інакше для вирішення цього питання підприємство буде змушене звернутись до суду», – йдеться у повідомленні.

У КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» наголошують, що підприємство не несе відповідальності за те, що мешканці будинків самовільно втручаються у внутрішньобудинкову систему опалення та гарячого водопостачання.

Читайте також: На яких вулицях Володимира кілька годин не буде світла


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024