Ліберика, меморика, «Крута наука»: чим розвивають маленьких володимирчан

10 Січня 2020, 17:00
1677

Коли у тебе підростає дитина – неодноразово замислюєшся про її майбутнє.

Ще 2 роки тому володимирчанка Наталія Митошоп намагалася залучити 5-річного сина до виконання різноманітних завдань.

«Ми пересипали крупи, малювали по манці, складали конструктори, шнурували кросівки тощо. Але йому було нецікаво. Моє життя та професійну діяльність перевернуло відео з передачі «Україна має талант», де маленький хлопчик нереально швидко рахував. Так я дізналася про ментальну арифметику, завдяки якій можна розвинути, першочергово, математичні здібності дитини й тоді будь-яка арифметична задача перетвориться для неї в швидкий і простий процес обчислення», – розповідає Наталія Митошоп.

Вивчення основ ментальної арифметики та результати занять із власним сином вразили пані Наталію. Тож у Володимирі-Волинському вона відкрила Академію розвитку інтелекту для дітей та дорослих Smartum.

В академії навчають діток від 5 років за програмами: ментальна арифметика, ліберика (швидкочитання), меморика (розвиток пам’яті), а ще знайомлять із «Крутою наукою». Методика ментальної арифметики призначена для школярів від п’яти до шістнадцяти років. Вона заснована дві тисячі років тому і зараз працює в 52 країнах світу. Ліберика навчить вашу дитину читати в рази швидше з більш якісним розумінням тексту. А під час перегляду шоу «Крутої науки» малюка не тільки ознайомлять з науковими дослідами, він порине у захоплююче дійство. Сьогодні під керівництвом Наталії Митошоп працює 5 досвідчених викладачів не тільки у нашому місті, бо філіали академії відкриті й в Нововолинську. За різними напрямками упродовж року навчають понад сто діток. Наталія Митошоп не зупиняється на досягнутому і вже цьогоріч стартує новий проєкт «РобоДім».

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості бажає підприємцю Наталії Митошоп нових звершень та щасливих дитячих посмішок.





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024