«Водопровідні мережі Володимира зношені, на їх повну заміну потрібен не один річний бюджет міста», – начальник водоканалу Сергій Луцюк

15 Січня 2020, 12:00
1441

Завершальні роботи з ремонту водопроводу, який постачає воду у військові містечка у Володимирі-Волинському, проведуть в ніч з 15 на 16 січня.

Про це розповів начальник Володимир-Волинського водопровідно-каналізаційного господарства Сергій Луцюк, – пише БУГ.

«Я розумію людей, які критикували працівників водоканалу за створені незручності з водопостачанням у військових містечках, тим більше, що це відбулося напередодні великого релігійного свята і приношу свої вибачення за створені незручності. Але разом з тим також хочу подякувати працівникам водоканалу, які не покладаючи рук без перерв працювали до 22 години над ліквідацією аварійного прориву магістрального водогону, тому що саме їх зусиллями було в короткі терміни було відновлено водопостачання», – сказав Сергій Луцюк.

Він розповів, що «водопровідні мережі міста зношені і на їх повну заміну потрібен не один річний бюджет міста».

«На цій ділянці водопроводу ще потрібно провести ряд робіт для завершення ремонту. І щоб не створювати незручностей для людей, ці роботи будуть проведені в ніч із 15 на 16 січня, тому хочу заздалегідь попередити мешканців військового містечка про відсутність води із 23:00 15 січня до 4:00 ранку 16 січня», – зазначив керівник господарства.

Від імені міської влади вибачення за незручності приніс перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Про це він написав у своєму дописі на сторінці у фейсбук.

Читайте також: Нововолинськ обігнав Володимир у рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку громад





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024