Володимирську молодь кличуть на службу в Збройні Сили України

15 Січня 2020, 15:00
759

У рамках роботи Центру кар’єрного зростання «Профі», Володимир-Волинською міськрайонною філією Волинського обласного центру зайнятості спільно з Володимир-Волинським вищим професійним училищем відбулися заходи, до участі в яких запросили представника військового комісаріату.

Юрій Паламарчук, провідний спеціаліст відділення комплектування Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату, докладно розповів уням про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу.

Представник військкомату також ознайомив присутніх із правилами прийому на навчання до військових вищих навчальних закладів.

Фахівці з профорієнтації міськрайонної філії ознайомили присутніх з станом регіонального ринку праці, з новаціями , які запровадила служба зайнятості. Було розглянуто сучасні методи пошуку роботи за допомогою Інтернет-ресурсів. Надані консультації щодо можливого проходження навчання за допомогою Освітнього порталу служби зайнятості. Він дасть змогу розвивати особистісні компетенції, затребувані на ринку праці; отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу; навчитися складати резюме сучасного формату; підготуватися до співбесіди з роботодавцем; обрати освітні курси та вебінари .

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024