У поліції повідомили деталі аварії, яка трапилась на Ковельській

22 Січня 2020, 12:15
3680 Джерело: фото ілюстративне

Поліція Волині розшукує водія транспортного засобу, який 22 січня своїв аварію у Володимирі і втік з місця пригоди. 

Про це Район.Володимир-Волинський повідомив Віктор Гомоль, речник поліції Волинської області.

«Сьогодні по 7 годині ранку по вулиці Ковельській у місті Володимирі-Волинському  на нерегульованому пішохідному переході автомобіль наїхав на 19-річну місцеву жительку й втік з місця ДТП. Перехожа отримала тілесні ушкодження, не госпіталізовувалася. Поліцейські проводять всі необхідні заходи, спрямовані на встановлення й затримання водія та транспортного засобу на якому було скоєння ДТП», – йдеться у повідомленні.

Район.Володимир-Волинський з власних джерел дізнався, що наїзд на молоду жінку скоїв автомобіль Фольксваген Кадді, червоного кольору, на «євробляхах». По відеокамерах вдалося встановити, що авто проїхало в селі Заріччя, на Ковельській рухалося в сторону військового містечка.

Також вдалося з'ясувати, що в ДТП потерпіла 20-річна мешканка Ратнівського району, яка працює в одному з ДНЗ міста вихователем. 

Нагадаємо, у середу, 22 січня, у Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській трапилася дорожньо-транспортна пригода. Жінка переходила дорогу по пішохідному переходу, коли мінівен на великій швидкості збив її та втік з місця події.

Кілька днів на тому самому переході легковик збив жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході. Аварія сталася 17 січня в обідню пору.

Читайте також: На Володимирщині – аварія, автівка збила чоловіка

Поліція спростовує неправдиву інформацію про аварію на Володимирщині

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024