У Володимирі обговорили облаштування рекреаційної зони біля Риловиці

22 Січня 2020, 13:00
Рекреаційна зона на річці Риловиця 3257
Рекреаційна зона на річці Риловиця

У Володимирі-Волинському з робочим візитом.перебував народний депутат України Ігор Гузь

Спочатку парламентар побував на презентації відділення гемодіалізу у Володимир-Волинському ТМО, після чого разом із міським головою Петром Саганюком побував на полігоні твердих побутових відходів, – інформують у міськраді. 

Представники міської ради спільно з народним депутатом розглянули можливості налагодження ефективних систем сортування сміття, що збільшать терміни експлуатації сміттєзвалища.

Нагадаємо, що потужність нового полігону із площею складування ТПВ 13000 кв.м. (загальна площа 21560 кв.м.) і висотою завантаження 7 м дозволить використовувати його упродовж 10 років, а при належному сортуванні ТПВ – 15 і більше.



Пізніше у залі для конференцій ЦНАПу за участю нардепа, першого заступника міського голови Володимира-Волинського Ярослава Матвійчука, начальників управлінь і комунальних підприємств, підрядників відбулося обговорення подальшого плану облаштування рекреаційної зони біля річки Риловиця.

Завдяки залученню коштів на соціально-економічний розвиток окремих територій у 2019-му році тут вдалося прокласти доріжки, а також встановити ліхтарі та камери відеонагляду. 

Під час зустрічі йшла мова про обсяги робіт й інші поточні завдання, що слід виконати найближчим часом. Говорили і про ресурси, які потрібно залучити для облаштування рекреаційної зони. Детальніше присутні зупинилися на питаннях облаштування підходів до Риловиці, сходів і містків, конструкцій, поливу та озеленення, можливості впорядкування території.

Оскільки у місті вживають заходів задля створення безбар’єрного середовища для людей з інвалідністю, то у планах є встановлення спеціального підходу для зручності користування маломобільних груп населення.

«У 2019-му році усі заплановані роботи були виконані. У бюджеті передбачені кошти на виготовлення проєктної документації, вже зробили зйомку цієї території», – зазначив Ярослав Матвійчук.

Присутні обговорили умови і строки робіт та розподілили відповідальність за їх виконання.

Читайте також: У Володимирі-Волинському відкрили відділення гемодіалізу






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024