У Володимирі підпишуть Меморандум про співпрацю із Фондом енергоефективності

24 Січня 2020, 14:30
1543 Джерело: Фотоілюстрація

У Володимирі-Волинському 28 січня відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю між міською радою та Фондом енергоефективності.

Мета такого рішення –  налагодження співпраці та консолідація зусиль, спрямованих на підтримку ініціатив щодо енергоефективності, – інформують на офіційному сайті міста.

Того дня також планують провести презентацію підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім».

Захід відбудеться 28 січня о 11:00 за адресою: вул. Князя Василька, 4, культурно-мистецький центр імені Шевченка.

Участь у заході планують взяти Петро Саганюк, міський голова міста Володимира-Волинського, Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови, Юлія Головатюк-Унгуряну, директор Фонду енергоефективності
Петро Лавринюк, регіональний консультант IFC з підтримки Фонду ЕЕ Волинської області, Ірина Бойко, регіональний координатор ПРООН у Волинській області, Сергій Жук, начальник управління малого та середнього бізнесу Волинської обласної дирекції АБ «УКРГАЗБАНК».

Також у рамках налагодження співпраці з Фондом в приміщенні ЦНАПу буде організована зустріч Юлії Головатюк-Унгуряну з головами ОСББ та презентація 7 пілотних проєктів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків для участі у програмі «Енергодім».

Довідково:

Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» реалізується ДУ «Фонд енергоефективності».

«Енергодім» – це програма часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках.

Програма передбачає часткове відшкодування витрат ОСББ на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакету «Легкий» та 50% для пакету «Комплексний». Перші 300 заявок отримають додатковий грант у розмірі 20%.

Очікуваний середній рівень економії споживання енергетичних ресурсів за сукупністю всіх проєктів, що фінансуються в рамках Програми принаймні 20 %. Участь в програмі можуть брати ОСББ.

Програма затверджена 16 серпня 2019 року та діє до 31 грудня 2023 року на всій території України, окрім тимчасово окупованих територій.

Читайте також: У Володимирі-Волинському допоможуть працевлаштуватися боржникам

Коментар
17/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024