У Володимирі власники собак не прибирають послід за своїми тваринами.ВІДЕО

28 Січня 2020, 15:30
1267

У Володимирі-Волинському відеокамери зафіксували, як собака, яку господарка вигулювала у парку «Слов'янський», справила свою природню потребу біля джерела з якого щодня беруть воду сотні містян.

Відео з камер відеоспостереження опублікувало видання БУГ.

Мешканці Володимира-Волинського, які набирали воду з джерела у парку «Слов’янський», виявили неприємну знахідку і повідомили про це керівництво міста. Справа у тому, що прямо біля джерела, з якого містяни частенько беруть воду, лежав собачий послід.

На камерах відеоспостереження добре видно звідки він там взявся. Містянка вигулювала свою собаку, яка й вподобала собі місце на кам’яній кладці. Сталося це  24 січня.

Про це повідомив під час щотижневої апаратної наради міський голова Петро Саганюк.

«Мені подзвонили жителі міста і повідомили, що хтось там справив потребу біля джерела. Там посвячена вода, півміста бере там воду. Совість треба мати», – сказав Петро Саганюк.

У міськвиконкомі нагадують, що на території міста діють правила утримання собак, прийняті рішенням виконкому ще у 2008 році і згодом оновлені. Так у пункті 7 правил значиться, що  «власники собак зобов’язані прибирати у всіх випадках екскременти тварин».

«У кожному випадку порушень «Правил утримання собак у місті Володимирі – Волинському» поліції/відділенню муніципальної дружини притягати до адміністративної відповідальності порушників відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення», – йдеться у правилах.

Власників домашніх тварин просять дотримуватися правил вигулу тварин та у подібних випадках прибирати за своїми чотирилапими улюбленцями.

Читайте також: У Володимирі для комунального підприємства купили новенький МАЗ

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024