Устилузьким школярам розповіли про сучасні тенденції на ринку праці

07 Лютого 2020, 17:55
1377

У четвер 6 лютого відбулася зустріч фахівців з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості зі старшокласниками ЗОШ I-III ступеня міста Устилуг.

Учнів поінформували про сучасні тенденції на ринку праці, затребувані та нові професії, правила вибору професії. Також класифікували професії за приналежністю до однієї з п’яти груп за предметом праці, розбирали ситуації, що стосуються професійного вибору, нагадали формулу успішного вибору професії.

Для того, щоб вибір професії був зроблений свідомо, з урахуванням здібностей, нахилів, щоб мати чітке уявлення про свої інтереси та майбутню професію, її актуальність на ринку праці, фахівці ознайомили школярів з можливістю отримання послуг з профорієнтації в онлайн-форматі. Йшлося про тестування, яке гарантує високу результативність діагностики та максимально наближений професійний вибір для людини, яка проходить тестування.

Окрім того устилузьких старшокласників ознайомили з можливостями здобуття професії у професійно-технічних та вищих навчальних закладах міста і району.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024