У Володимирі затримали зловмисника який побив і пограбував 24-річного жителя району

13 Лютого 2020, 11:32
Затримання зловмисника 1108 Джерело: фото ілюстративне
Затримання зловмисника

У Володимирі затримали зловмисника, який восени минулого року побив і пограбував жителя району.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисникові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Уночі по вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському невідомий побив і пограбував 24-річного жителя району. Зловмисник відібрав у потерпілого мобільний телефон «Xiaomi Redmi Note 7», вартістю 3,5 тис. грн..

Пригода трапилася у жовтні минулого року.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 26-річний житель Володимира-Волинського. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення різного роду злочинів, у тому числі й грабежу.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в січні по вулиці Пилипа Орлика у Володимирі-Волинському поліцейські під час поверхневого огляду місцевого жителя вилучили набої калібру 14,5 мм.

Читайте також: У Володимирі поліція викрила зловмисника, який грабував жінок

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024