Мешканцям Устилузької громади розповіли про відкриття власної справи

18 Лютого 2020, 13:30
1026

Фахівців відділу активної підтримки безробітних Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості завітали до Устилузької ОТГ.

Вони зустрілися з мешканцями громади, інформували громадян про стан ринку праці, надали роз’яснення про наявність доступу до порталу Державної служби зайнятості, про можливість отримання профконсультаційних послуг із застосуванням психодіагностичного тестування, допомогу у професійному самовизначенні, підвищення конкурентоспроможності громадян шляхом професійного навчання, відкриття власної справи та отримання ваучера для осіб старше 45 років.

Цікавим та пізнавальним був захід для працівників соціально-гуманітарного відділу та педагогів. Їх ознайомили з новітніми онлайн-ресурсами для дистанційних послуг з профорієнтації та обговорили напрямки подальшої співпраці з питань професійної орієнтації школярів.

У рамках проєкту «Успіх в дії» відбувся семінар для безробітних, до якого залучили фахівців ГУ Держпродспоживслуби у Волинській області Анатолія Борисюка, Тетяну Грушевську та ДУ «Волинської обласної фітосанітарної лабораторії» Світлану Жук .

Присутні отримали корисні поради від експертів про особливості вирощування та захисту рослин, сучасні агротехнології, процедуру переміщення продуктів харчування, насіннєвого та посадкового матеріалу через державний кордон. 







Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024