Перший заступник мера Володимира взяв участь у засіданні Правління Асоціації міст України

18 Лютого 2020, 19:30
883

Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук взяв участь у черговому засіданні Правління Асоціації міст України (АМУ), яке відбулося 18 лютого у Києві.

 Про робочу зустріч він коротко розповів у своєму дописі у фейсбук.

«Взяв участь у черговому засіданні Правління Асоціації міст України (АМУ), яке відбулося у Києві. Серед питань, що підлягали розгляду, були зменшення та окупність тарифів на тепло, виділення коштів на комунальні дороги з дорожнього державного фонду. Що є найбільш важливим для нашого міста - підготували звернення до прем’єра щодо фінансування вторинки, проблемних питань медичних установ і нашої лікарні як закладу першого рівня в тому числі», – йдеться у дописі.

Перший заступник міького голови також повідомив, що порядок денний зустрічі включав обговорення пропозицій АМУ щодо змін до Конституції України в частині територіальної організації влади та місцевого самоврядування.

Також Асоціація звернулась до Кабінету Міністрів, Верховної Ради України щодо збереження повноважень органів місцевого самоврядування з контролю за додержанням законодавства про працю.

«Йшлося про те, що призупинення права ОМС здійснювати контроль за додержанням законодавства про працю у травні-серпні 2019 року призвело до зменшення зайнятості працівників на 279 тисяч осіб, а отже і втрат місцевих бюджетів від недонадходжень податку на доходи фізичних осіб», – повідомив у своєму дописі перший заступник міського голови.

Читайте також: У Володимирі презентували Програму підтримки енергоефективних заходів для ОСББ







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024