Команда з Володимира – фіналісти конкурсу «Diamond Challenge»

20 Лютого 2020, 15:15
Команда учнів гімназії імені О. Цинкаловського з Володимира-Волинського 1137
Команда учнів гімназії імені О. Цинкаловського з Володимира-Волинського

Команда учнів гімназії імені О. Цинкаловського з Володимира-Волинського презентуватимуть свою ідею «Освітні курси: перетворення хобі в бізнес-сферу» у місті Києві на фіналі конкурсу «Diamond Challenge», до якого потрапили лише 10 команд зі всієї України.

Про це інформує офіційний сайт міста.

Ментором команди, яка увійшла до фіналу «Diamond Challenge», є волонтер Корпусу Миру Лейла Марі Олунд.

Нагадаємо, що ця команда брала участь у конкурсі «Бізнес-ініціатива серед молоді», що був організований Володимир-Волинським ФПП «Бізнес-Центр» та виконавчим комітетом Володимир-Волинської міської ради. Олена Полянська, Анастасія Шумакевич, Роман Скок представили бізнес-ідею, що полягала у реалізації системи платних курсів «Як перетворити хобі в бізнес». 

Довідково:

У 2012 році Університет штату Делавер, США (University of Delaware), враховуючи значні досягнення у науковій сфері та методології навчання підприємництву, започаткував конкурсний проєкт для підтримки та розвитку молодіжного підприємництва «Diamond Challenge». 

Проєкт стрімко розширився у різних країнах, оскільки надає унікальну можливість для підлітків у віці 14 – 18 років зрозуміти сутність підприємницької діяльності, реалізуючи власні ідеї у життя. 

Мета «Diamond Challenge» – надати можливість молодим талантам розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

Читайте також: У яких навчальних закладах Володимирщини діятимуть мовні табори з іноземними волонтерами

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024