На митному посту «Устилуг» тривають протиепідемічні заходи

26 Лютого 2020, 15:30
МПП «Устилуг – Зосін» 2374
МПП «Устилуг – Зосін»

На міжнародному пункті пропуску «Устилуг – Зосін» тривають протиепідемічні заходи.

Про це у дописі на своїй сторінці у фейсбук інформує перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

«З огляду на загрозу коронавірусу українські прикордонники отримали необхідне обладнання – лазерний термометр – для вимірювання температури у громадян. Забезпечення контролю в пункті перетину кордону обговорили сьогодні із заступницею голови облдержадміністрації Світланою Мишковець. Перебуваючи на митному посту, оглянули підготовлені місця перебування людей у разі виявлення ознак захворювання та проаналізували готовність медичної галузі до викликів захворювання», – йдеться у дописі.


.Нагадаємо, на кордоні розпочали превентивні заходи, аби унеможливити потрапляння та поширення коронавірусу на території України. Наразі всіх, хто повертається з ЄС в Україну перевіряють митники, прикордонники і медики.

Митниця, Держприкордонслужба та МОЗ закликають дотримуватися таких простих правил:
✔️ часто мити руки або обробляти дезінфікуючими засобами;
✔️ під час кашлю та чхання прикривати рот і ніс паперовою хустинкою;
✔️ уникати тісного контакту з усіма, хто має температуру та кашель;
✔️ не вживати сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження.

Нагадаємо, визначені спеціалізовані бригади забезпечуватимуть госпіталізацію осіб з підозрою на випадок COVID-2019 із закладів охорони здоров’я області до госпітальної бази – КП «Волинська обласна інфекційна лікарня». Транспортування хворого проводиться спеціалізованим транспортним засобом, укомплектованим необхідними засобами індивідуального захисту (ізоляційними халатами або костюмами біозахисту, респіраторами класу захисту не нижче FFP2, захисними окулярами, рукавичками медичними та масками медичними (хірургічними).

Читайте також: На «Устилузі» через коронавірус розпочали ретельно перевіряти громадян






 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024